Er fortsatt ung, men trenger å vise hvorfor han ble hentet til Old Trafford. (jfoto: united, twitter)

Gareth Southgate opplever det samme som Hansi Flick om dagen. Verken England eller Tyskland spiller katastrofalt dårlige kamper i Nations League, men møter ikke forventningene noen måneder før VM-sluttspill. På det engelske landslaget skal hvertfall ikke Manchester United-spillere få skylda.

Southgate har tatt ut en landslagstropp som er nesten kjemisk fri for United-spillere, noe som ikke akkurat lover godt for den engelske delen av troppen til Erik ten Hag. Det er heller ikke tilfeldig at spillere fra Old Trafford skal få slite med å gjøre seg fortjent til å bære drakta til de Tre Løvene.

LES: Monaco kaster seg etter Liverpool-spiller med rykende ferske euros fra gigantsalg

-Vi har bare én Manchester United-spiller med oss akkurat nå. De andre skal jobbe hardt for å komme tilbake på laget, sier Southgate ifølge BBC.

De andre skal jobbe hardt for å komme inn igjen.

-Noen spillere er best når de er inne i en rytme når de spiller hele tiden. Når man snakker med gutta, så vil de bare spille hver eneste kamp, for da føler de at de når deres beste nivå, sier Southgate.

Spillerne det gjelder er spesielt Marcus Rashford, Jadon Sancho og Luke Shaw (har vært skadet). Alle tre var del av EM-troppen som gikk til finalen, før VM skal de jobbe hardt for å gjøre seg fortjent til å i det hele tatt bli del av Løve-troppen.

LES: Utstøtt Arsenal-spiller overbevist William Saliba kan overtales til å droppe The Gunners

Hvis Erik ten Hag ikke har de tre spillerne med i planene i første del av sesongen, er dette løpet kjørt. Ikke helt det Jadon Sancho så for seg da han ble hentet tilbake til balløya i 2021 som hot shot.