Gerrard ønsker ingen snarlig retur til Liverpool

Angrer visst ikke. (foto: gerrard, twitter)
Top Article ad

Steven Gerrard gjør det bra i Skottland. Likevel er det nok mange som håper Liverpool-legenden får noen år på å utvikle seg før han får ansvaret på Anfield. For Jürgen Klopp kunne Gerrard gjerne ha tatt over med en gang.

Dette kom frem i Klopps intervju for noen dager siden med FourFourTwo. For Gerrard var dette litt av en overraskelse.

-Jeg var overrasket og smigret på samme tid. Hvis man leser sitatet grundig, sier han: «hvis jeg får sparken i morgen skulle Gerrard bli den neste Liverpool-manager», men Klopp blir ikke sparket i morgen.

Les: Kevin de Bruyne må se å pelle seg vekk fra City

Og Gerrard har heller inget hastverk med å returnere til Anfield.

-Jeg vil ikke at han skal få sparken i morgen, for han gjør det fantastisk. Jeg er Liverpool-fan og jeg er sikker på at samtlige Liverpool-fans er enige med meg her: Vi ønsker at han skal bli i mange, mange år, avslutter 39-åringen.

Les: Tidligere Real-manager legger inn søknad hos Premier League-klubbene

Likevel bør Gerrard ta med seg at Kong Klopp allerede har valgt ut sin etterfølger.