Tidligere Real Madrid-manager legger inn søknad hos Premier League klubbene

Hadde det gøy noen minutter på første pressekonferanse.

Når du som andrelagstrener/ungdomstrener får tilbudet, sier du ikke nei til managerjobben hos Real Madrid. Dette gjorde heller ikke Santiago Solari, som fikk fire måneder i sjefsstolen på San Bernabeu før han var historie i klubben.

Vi lurer fælt på om Solari angrer sitt «si», da Julen Lopetegui hadde gjort det vanskelig for seg selv med resultater som ikke kunne matche de konstant høye forventningene fra eiere og supportere.

Les: De Bruyne må se og pelle seg vekk fra City

Eller kanskje var det dyttet som skulle få Solari ut i verden? Uansett, 42-åringen har nå lagt ut sin jobbsøknad som ikke skjuler ønsket destinasjon.

-Jeg vil gjerne være manager i Europa i et seriøst prosjekt i en av de store ligaene. Jeg så Premier League forrige sesong, og ligaen har utviklet seg mye. Det er så mange kulturer: spanske, tyske, engelske managere, ja fra hele verden. Det har vært med på å løfte ligaen, sier Solari ifølge BBC.

Og hva har potensielle arbeidsgivere i Premier League å vente av argentineren?

-Jeg liker offensiv fotball med høyt tempo og aggressivitet i fokus. For å oppnå dette må man forsvare høyt og ha hurtige omstillinger, avslutter en Premier League-sugen Solari.

Les: United er bare fire signeringer unna toppen

Vi tipper timingen ikke var tilfeldig med denne offisielle jobbsøknaden. Høsten vil garantert gi noen åpninger på jobbmarkedet hos de tapende klubbene.

Men om Solari er rett mann, er et annet spørsmål.