Gennaro Gattuso ferdig i AC Milan

Vi husker fortsatt temperamentet til Gattuso da han stilte uten lakksko.

Det er ikke noe galt med statusen til Gennaro Gattuso selv etter han nå gir seg som manager i AC Milan, han er og blir en legende etter å ha spilt for klubben i nesten 14 år.

Det ble bare nesten kvalifisering til Champions League, det holdt ikke helt inn

Det holdt ikke å slå SPAL 3-2 i siste serierunde i Serie A søndag for begge lagene som bare lå et poeng foran, Atalanta og Inter Milan også vant sine kamper.

Femteplassen ble en bitter pille å svelge for laget, fansen og ikke minst manager Gennaro Gattuso som hadde et mål, bringe AC Milan tilbake på topp og det betyr Champions League.

Les: Arsène Wenger savner Arsenal og fotball: «Jeg kommer tilbake snart»

Nå skal det være store mannskapsmessige endringer på gang i storklubben fra den italienske motehovedstaden. I et intervju med avisen La Republica bekrefter trener Gattuso at han gir seg som trener.

«Det var ikke enkelt å skulle forlate Milan. Men det var en avgjørelse jeg måtte ta».

Nå spekuleres det i om AC Milan sjef Ivan Gazidis vil hente sin gamle venn Arsene Wenger inn som manager. – Ivan Gazidis var en forkjemper for Arsene Wenger da han var toppsjef i Arsenal, en stilling han ble i i 10 år. Ivan forlot klubben like etter franskmannen etter han hadde fått gjennomført de nødvendige endringene som måtte på plass etter at en epoke var over.

Les på Helsesjefen: Vi elsker kaffe, men hvor mye er for mye?