Gennaro Gattuso ferdig i AC Milan

Vi husker fortsatt temperamentet til Gattuso da han stilte uten lakksko.
Top Article ad

Det er ikke noe galt med statusen til Gennaro Gattuso selv etter han nå gir seg som manager i AC Milan, han er og blir en legende etter å ha spilt for klubben i nesten 14 år.

Det ble bare nesten kvalifisering til Champions League, det holdt ikke helt inn

Det holdt ikke å slå SPAL 3-2 i siste serierunde i Serie A søndag for begge lagene som bare lå et poeng foran, Atalanta og Inter Milan også vant sine kamper.

Femteplassen ble en bitter pille å svelge for laget, fansen og ikke minst manager Gennaro Gattuso som hadde et mål, bringe AC Milan tilbake på topp og det betyr Champions League.

Les: Arsène Wenger savner Arsenal og fotball: «Jeg kommer tilbake snart»

Nå skal det være store mannskapsmessige endringer på gang i storklubben fra den italienske motehovedstaden. I et intervju med avisen La Republica bekrefter trener Gattuso at han gir seg som trener.

«Det var ikke enkelt å skulle forlate Milan. Men det var en avgjørelse jeg måtte ta».

Nå spekuleres det i om AC Milan sjef Ivan Gazidis vil hente sin gamle venn Arsene Wenger inn som manager. – Ivan Gazidis var en forkjemper for Arsene Wenger da han var toppsjef i Arsenal, en stilling han ble i i 10 år. Ivan forlot klubben like etter franskmannen etter han hadde fått gjennomført de nødvendige endringene som måtte på plass etter at en epoke var over.

Les på Helsesjefen: Vi elsker kaffe, men hvor mye er for mye?