Frem med ugressfjerneren!

Manchester United måtte la Ander Herrera gå da han kontrakt var over og Romelu Lukaku ble solgt i forrige uke til Inter Milan, uten at direkte erstattere ble hentet inn for noen av spillerne. – Imidlertid hentet Manchester United Daniel James, Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire for en samlet sum av 145 millioner pund – sistnevnte har allerede fått massivt skryt, inkludert den ofte svært kritiske Jose Mourinho.

Det er flere som hevder at troppen til Manchester United er svakere denne sesongen, men det er ikke Neville enig i, faktisk er det rom for å kvitte seg med dødvekt og at så mange som fire spillere kan bli solgt i løpet av de kommende ukene.

På spørsmål om han følte at United hadde styrket seg tilstrekkelig etter å ha mistet to viktige spillere, klarte Neville å hisse seg opp i en Sky Bets The Big Debate: “Har vi mistet dem? Jeg føler ikke at vi har mistet noe2.

”Du vet, å miste Herrera, miste Marouane Fellaini, få Lukaku ut av klubben. Lukaku var 105 kg. Han innrømmet seg selv at han var overvektig».

Les: Romelu Lukaku viste på søndag at problemet ikke lå hos ham

«Jeg tror det er tre eller fire spillere som klubben ønsker å bli kvitt. Jeg tror det er tre eller fire spillere som Ole gjerne vil kvitte seg med. Jeg tror imidlertid å bli kvitt dem alle på en gang, vil svekke klubben og svekke laget for denne sesongen. Så jeg tror han kvitter seg med dem om gangen og at han blør dem ut av klubben».

“Så for meg gråter du ikke over at Fellaini drar. Herrera for å være rettferdig «knuffet», men han tar for mye plass. Det er masse Ander Herrera overalt. Han er ikke noe spesielt, ærlig talt. Det er mye av ham.»

På spørsmål om han er trygg på Uniteds eksisterende alternativer, fortsatte han: «Nei, jeg er ikke trygg på det, men poenget mitt er at hvis du sa til meg at Scott McTominay var der i 30 kamper denne sesongen, vil han gjøre det mye verre enn Herrera? Jeg tror ikke han vil det»

Les: Kaos i Real Madrid: Vil kvitte seg med dyrt sommerkjøp

«Jeg tror virkelig, jeg vet at det høres sprøtt ut, men Liverpool-fans tror på Jordan Henderson og James Milner, de liker ikke dem så mye som spillere, men de aksepterer faktisk at de gir alt og hvis laget vinner og de har det litt bra rundt seg, de vil godta dem. Og det er hva Herrera er, de spillerne».

«Jeg var en av dem i United i mange år hvor det i utgangspunktet var fantastiske spillere, men faktisk var det fem eller seks av oss – meg selv, Darren Fletcher, John O’Shea, min bror, Nicky Butt – du trenger det solide elementet i en klubb men det er mange av dem rundt. Det virkelige store problemet for United er å få spillerne i verdensklasse som er forpliktet til klubben. ”

Som vanlig er det ikke noe papp i mellom når Neville snakker, men denne gangen fortalte han ikke hvillke fire han mener Manchester United planlegger å selge nå. – Ut ifra hva han har sagt før kan  Alexis Sanchez, være en av dem.