Peker på utgangsdøra

Real Madrid klasket 600 millioner kroner på bordet og kjøpte Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. – Sist sesong i Bundesliga var Jovic alle keeperes skrekk med 27 mål, men denne sommeren har det ikke gått så bra hverken for han eller for Real Madrid.  

Manager Zinedine Zidane er ikke fornøyd med han, ei heller med Eden Hazard som kom med overvekt fra Chelsea. – Hele syv kilo har han fått i ordre om å gå ned i vekt.

Luka Jovic er nå enda lengre ute i kulden enn Gareth Bale og det sier ikke så lite, Zinedine Zidane krever at Jovic leies ut umiddelbart, hvis ingen er villige til å kjøpe.

Les: Én klubb igjen som kan redde Gareth Bale fra Zidane

Det serbiske stortalentet skjønner i følge Marca ingenting av hva som skjer og er tungt frustrert.

I tillegg til Jovic, har spanjolene hentet Eden Hazard, Ferland Mendy, Eder Militao og Rodrygo.

Med Jovic har kaoset bare fortsatt, vi kan nevne navn som Gareth Bale, James Rodriguez og Marco Asensio

Les på Popidol: Jack Black og Jack White har laget musikk sammen

Den walisiske stjernen Gareth Bale har lenge vært uønsket av Zidane. Det så ut som om vingen skulle til kinesisk fotball, men det ble stanset av Real Madrid sin president Florentino Pérez.

Colombianske James Rodríguez er tilbake fra utlån i Bundesliga, men både han og klubben ønsker at han skal spille andre steder, Napoli og Atletico Madrid har vært frempå uten å ville møte Real Madrid sitt prisforlangende.

Eden Hazard er feit.

Zinedine Zidane er bøtte sur og alle eksperter mener han er ute av klubben i løpet av et par måneder og det hjalp heller ikke at Marco Asensio pådro seg korsbåndskade i slutten av juli og er trolig ute mesteparten eller hele sesongen.