Udugelige.

Den tidligere Manchester United spilleren Gary Neville peker ikke på manager Ole Gunnar Solskjær for klubbens dårlige resultater, men peker på at problemene stikker mye dypere og var vart veldig lenge.  Neville som var lagkamerat med Ole Gunnar mener varierende fotballfilosofier og feil fokus har ført klubben dagens situasjon. 

Ed Woodward mener United-sjef Ed Woodward må holde seg unna klubbens sportslige avgjørelser. Det var ovenfor Sky Sports han kom med sine kraftsalver:

«Det de må begynne med, er å bytte ut de som styrer klubben. De bør få en ny sportsavdeling, en som er blant de aller beste»

«Ed Woodward har fått holde på med dette i sju år. Personlig, så synes jeg at han har hatt sjansen sin. Det er ikke noe problem å beholde ham i klubben, da økonomien er tilfredsstillende for Glazer-familien. Men han har hatt sjansen sin når det gjelder det sportslige»

Les: Manchester United blar opp 150 millioner for å bli kvitt superstjerne

Slipp til noen som vet hva de driver med

«Vi har kommet til et punkt der de må tenke nytt. Det er en stor fotballklubb, et monster av en fotballklubb, så de må få inn de beste i faget og tre til side»

Etter Manchester United bare klarte uavgjort mot nedrykningklare Huddersfield på søndag er det ikke lenger mulig å avslutte sesongen innenfor topp fire og dermed røk neste års Champions League.

Gary Neville er ikke nådig ovenfor troppen til Ole Gunnar Solskjær, han sier: «Det er ingenting jeg liker med dette United-laget i hele tatt. Det er bare forferdelig. Se på dem. Det er den mest motløse gruppen med spillere jeg har sett».

Les: BVB-direktør Michael Zork med rungende nei til Ole Gunnar