Klar?

Det hjelper lite at Manchester United skal være villige til å betale opptil en milliard for Borussia Dortmund sitt supertalent Jadon Sancho. – 19 åringen blir værende i Bundsliga hvis vi skal tro oppslag i Daily Mail. 

Borussia Dortmund-direktør Michael Zork (som forøvrig har et perfekt navn til å være James Bond skurk) slår fast at supertalentet Jadon Sancho ikke blir solgt til Manchester United, eller noen andre klubber i løpet av sommeren.

«Vi har ikke mottatt noen bud. Vi forventer ingenting, og kommer heller ikke til å foreta oss noe, for han er i planene våre. Han spiller for Borussia Dortmund neste sesong. Det er ikke noe vits å kontakte oss engang»

Les: BBC: José Mourinho har fått nytt tilbud om managerjobb

Det at Manchester United og Ole Gunnar Solskjær kommer til å være svært aktive på overgangsmarkedet i sommer er hevet over enhver tvil. Når sommeren er her skal managerens krigs kasse være på flere milliarder.

En rekke profiler blir allerede koblet til Old Trafford.

Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace), Toby Alderweireld (Tottenham), Kalidou Koulibaly (Napoli), Idrissa Gueye (Everton) og Jadon Sancho (Borussia Dortmund) er blant stjernen som etter sigende står på Solskjærs innholdsrike kjøpsliste.