Noen kjøper seg en ny dress til jul, andre kjøper Man United. (foto: ratcliffe, twitter)

Erik ten Hag har hatt et svare strev med å få vingkabalen til å gå opp denne sesongen. Marcus Rashford dyttes fra venstre til høyre og tilbake uten å score. Antony har vært på banen i deler av ni Premier League-kamper, det eneste brasilianeren har fått registrert i kampstatistikken er to gule kort. Jadon Sancho har vært ute av blidet i store deler av sesongen. Denne helgen viste to vinger et helt spesielt langsiktig potensiale for Manchester United. For det er ikke spektakulære driblinger Man United nå trenger, det er scoringene. Den ene scoringen ble gjort i United-drakt, den andre i Getafe-drakt.

På lørdag viste utstøtte Mason Greenwood hvorfor Man United brukte store ressurser på å høyrevingen som sparket ned døra til førstelaget før han rundet 18, fikk tillitt med spilletid i 129 kamper på førstelaget og var et konstant uromoment for motstandernes forsvar. Etter å ha vært utestengt fra kamparenaen siden januar 2022, kom 22-åringen tilbake på utleie hos Getafe.

LES: Har null problemer med England

Her har Greenwood vært på banen i de siste ti La Liga-kampene, på lørdag leverte spilleren en av karrierens råeste scoringer. Rett på mål, ikke noe dikkedarer, full kraft, perfekt timet, bullseye!

Mason Greenwood har kontrakt med Manchester United til 2025, ut fra et sportslig ståsted kan ikke Sir Jim Ratcliffe og hans folk unngå å se 22-åringen som en fortsatt langsiktig angrepsressurs for klubben.

På søndag viste 19-åringen Alejandro Garnacho seg frem med et brassespark som fikk oss til å forvente han skulle brekke ryggen, resultatet var på høyde med den da unge Wayne Rooney i 2011 mot Manchester City.

Erik ten Hag satt denne gangen på tribunen på Goodison Park med karantene, men var ikke i tvil om hva han var vitne til.

-Det var verdensklasse. Et sesongens mål, selv om det er tidlig i sesongen, sier ten Hag til De Telegraaf.

Selv om Garnacho i Champions League-kampene mot FC København oppførte seg som det danskene beskrev som en klovn da han harvet opp straffemerket før FCK-straffe, denne 19-åringen er vinnerskalle.

Resultater og Tabell Premier League

Garnacho har fortsatt lang vei å gå, som Ten Hag minner supporterne om etter verdensklasse-scoringen, men er en spiller som går på mål uten mye fjas, har en fart og teknikk som gjør ham til et konstant uromoment.

Som Mason Greenwood da han bar United-drakta. På lørdag minnet 22-åringen oss også på dette.

RADIOSPORTEN: Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga

Garnacho på venstre. Marcus Rashford vandrende i ulike posisjoner tilpasset motstanderne. Mason Greenwood på høyre. Temaet er garantert på bordet hos Ratcliffe og folka hans.