Pochettino trenger ikke å se mer - er overbevist han trenger en Osimhen på topp. (foto: chelsea, twitter)

Sesongens svakeste kamp, murret Mauricio Pochettino etter 4-1 tapet mot Newcastle. Mot Tottenham viste Chelsea de har noe på gang, mot Eddie Howe og gjengen viste londonklubben hvor langt de har igjen. Selv om det var baklengs som var det store problemet på St. James’ Park, Pochettino skal og må ha inn en spiller som er en konstant trussel for motstandernes forsvar og produserer hver eneste uke. Nå gjøres det klart store penger før overgangsvinduet åpner i januar.

I sommer var alle signaler en strålende fornøyd Serie A-mester Victor Osimhen skulle holde seg i Napoli i lengre tid, siden den gang har det skjedd så mye at pila peker bort fra den italienske havnebyen.

LES: Hopper Per-Mathias Høgmo på det siste tilbudet som ligger på bordet kan du banne på han lærer seg «Haiku»

Chelsea har de siste månedene vært linket til den nigerianske spissen, ifølge The Telegraph er det ikke noe mer å tenke på i London. Den engelske avisen hevder Osimhen står på toppen av lista når markedet åpner i begynnelsen av januar.

Evening Standard meldte tidligere i måneden Osimhen er klar for overgang til Chelsea, Napoli skal dermed også være klar for å cashe inn på spilleren med 65 scoringer på 112 kamper og kontraktsutløp 2025.

ENGELSKE KLUBBER: Agent Rafaela Pimenta bekrefter Manchester Uniteds spissmål står klar for signering i januar

Chelsea har sine begrensinger med å manøvrere seg rundt Financial Fair Play reglene, men Todd Boehly og gjengen har de tre siste overgangsvinduene vist at en overgangssum på over 100 millioner euro verken skremmer eller stanser Chelsea.

Resultater og tabell Premier League

Det er bare å ønske Victor Osimhen velkommen til Stamford Bridge.