Er nok litt for kaldt for kompisen Benzema i Wales.. (foto: real, twitter)

Det begynner å bli noen uker siden Bale tok de store overskriftene. Hos irriterte Real Madrid-supporterne er han historie i klubben, på overgangsmarkedet er 32-åringen, vant til ukelønn på rundt 5 millioner kroner og med 290 minutter på kamparenaen denne sesongen, ikke akkurat spilleren de største klubbene renner ned døra til. Nå linkes waliseren til en overgang som får manageren hos Cardiff til å glise.

Før jul åpnet Bale sin Par 59 i Cardiff. Bar og resturant med egen minigolfbane (selvfølgelig). Dette kom etter han allerede har Elevens bar and Grill, eller the ultimate sportsbar, som eierne selv kaller det. Vi aner at det har vært andre aktiviteter som har opptatt Bale enn å jage verdensklasseform på fotballbanen, som han har gjort siden tenårene.

Er det da så urealistisk at han med en bugnende sparkonto etter nesten ti år som en av lønnsvinnerne hos Real Madrid, trekker seg tilbake til Wales mens han hjelper Championship-klubben Cardiff mellom golfrunde og representasjon på sportsbarene sine? Cardiff-manager Steve Morison har ingen problemer med scenariet, dagen etter at de slo Derby 0-1.

-Jeg har ikke tenkt å gå ut og få Gareth Bales nummer og ringe ham og si: Å, forresten, vil du komme og spille for Cardiff? Men det er en absolutt no-brainer. Det ville være fantastisk. Det ville være et stort løft for alle, og hvis det skjer, skulle han komme og være en del av forandringen, sier Steve Morison til Walesonline.

Les: Kom gratis fra 2. divisjon forrige sommer – selges nå for minst 200 millioner

Forandringen Morison viser til, er det som skal til for å heve klubben fra årets 18. plass i Championship tilbake til Premier League-nivå.

Vi er like spente på Bales veivalg til sommeren som Morison.