The ultimate United-man.(foto: tottenham, twitter)

Det er ikke Ole Gunnar Solskjær som har begynt å surmule over spillere han ikke fikk denne sommer, Bale sto uansett ikke på lista over need-to-have spilllere. Det er en tidligere United-manager som mimrer før han skal opp mot waliseren på søndag.

David Moyes og West Ham må sørge for at Gareth Bale ikke slippes løs i sin andre debutkamp for Tottenham. West Ham-manageren – og en gang den tiltenkte arvtageren til Ferguson – fikk spørsmålet om Bale før søndagens kamp. Da spolte Moyes tilbake til 2013 og hans første skritt på Old Trafford.

Les: ESPN: Snart kommer også Real Madrid på handletur hos Dortmund

-Gareth Bale var trolig det første navnet jeg tenkte på da jeg fikk jobben. Jeg mente Bale var Manchester United-spiller. Han var den rette typen. United har en rik historie med wide players som George Best opp til Ryan Giggs og flere brilliante imellom. Jeg ønsket at Bale skulle være min første signering hos United. Jeg forsøkte å kapre ham, United tilbød mer penger enn Real Madrid, vi tilbød mer penger til spilleren, begynner Moyes ifølge Goal.

Det ble Real Madrid på Bale og fire Champions League-titler. Det store spørsmålet er om Manchester Uniteds siste syv år hadde sett anderledes ut med waliseren på Old Trafford.

Les: Rio Ferdinand: Det er bare én ting å gjøre med Maguire

David Moyes hadde nok sagt ja. For ham er det nok å se hva United utrettet med George Best og Ryan Giggs på banen.

Les: Fullstendig galskap! 4,4 milliarder og Ronaldo