Får konkurranse fra en norsk jypling. (c) Bilde Juventus: Cristiano Ronaldo

Det er ikke småtteri som Juventus tenker å bla opp for å sikre seg den 21 år gamle Kylian Mbappé. – De vet at den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain er mer opptatt av superstjerner enn penger og mer opptatt av å vinne Champions League enn alt annet.

Derfor, hvis Juventus i det hele tatt skal lykkes med å hente den som Paris Saint-Germain er overbevist om at skal bringe dem heder og ære, må det ikke bare hemningsløst mye penger på bordet, men også noe ekstra som kan bringe det gjeveste trofeet litt nærmere.

Les: ESPN: Snart kommer også Real Madrid på handletur hos Dortmund

Juventus er klar til å bryte alle rekorder for å hente Kylian Mbappé til Torino

De italienske mestrene planlegger et raid på 4,4 milliarder kroner pluss Cristiano Ronaldo i bytte Kylian Mbappé, skriver Daily Mail.

Ifølge Torino-avisen Tuttosport er Juventus fullstendig klar over at de ikke har plass til både den franske superstjernen og portugiserne, som blir 36 neste sommer. – Hans ukelønn på 7,5 millioner kroner spiller også en rolle i deres vurderinger.

Paris Saint-Germain ønsker seg Cristiano Ronaldo og vi vet det har vært samtaler om det ved ujevne mellomrom, også før den portugisiske superstjernen forlot Real Madrid. – Det er ikke opplagt at Paris Saint-Germain sier ja takk selv om hemningsløst mye penger og en fem ganger Ballon d’Or vinner legges på bordet.

Real Madrid er også ekstremt interessert i den 21 år gamle franskmannen, og følelsene de er gjensidige. I følge den spanske sportsavisen AS er kongeklubben favoritten til å sikre den ettertraktede vingen.