Har tatt mer plass denne sesongen. (foto: city, twitter)

Gabriel Jesus har vært City-spiller siden 2017. Selv om brasilianeren ikke har lagd de største overskriftene i Premier League, har senterforwarden levert Guardiola 85 scoringer og 38 assists på 205 kamper. Da Harry Kane var halvveis inn porten på Etihad Stadium ble Jesus sterkt linket til en exit.

Etter at Sergio Aguero forlot City etter en halv fotballevighet hos klubben, står Guardiola uten den store målgarantisten. City-manageren sier selv at det er laget hans som må score i mangel på en Mbappe, Kane eller Haaland.

Les: Wijnaldum har fått seg et skikkelig slag i trynet

Og Gabriel Jesus? Med ni scoringer på 29 Premier League-kamper forrige sesong har brasilianeren tatt mer plass i første del av inneværende sesong. To scoringer og fire assists på 7 Premier League-kamper viser at Jesus akter å dekke opp noe av savnet etter en Aguero (eller Kane) i toppform.

Heller ikke agenten til Jesus tror det blir noe flytting.

-Han er i Manchester City nå, og jeg tror ikke han er på markedet, begynner agent Giovanni Branchini ifølge La Gazzetta dello Sport.

-Brasilianerens lønn er så høy at jeg også tviler på at han er innenfor rekkevidde til noen italienske klubber, forteller agenten.

Da er det notert, Gabriel Jesus har ingen planer om å forlate Manchester. Så får vi se hva som skjer neste sommer når City igjen prøver seg på Harry Kane eller blir med i racet om Erling Haaland.

Les: Ronaldo ber Manchester United ta innersvingen på Newcastle og bla opp en milliard for eks lagkamerat