Shahid Khan

Nyopprykkede Fulham med Stefan Johansen godt plassert på tribunen viser med all tydelighet gjeng at nivået til Premier League er for høyd. – Sist de rykket opp handlet de for en milliard og klarte likevel ikke å beholde plassen på aller øverste nivå og nå er det samme i ferd med å skje igjen, denne gangen i det minste uten å ha sløst bort en milliard.

Det er bare et tidsspørsmål før eier Shahid Khan (som er verdt 7,8 milliarder dollar) gjør to ting, kriseshopper en stjernespiller dyrere enn nødvendig og to, gir Fulham legende og manager Scott Parker sparken.

Les: Ikke god nok for Chelsea, men sendes nå til verdens beste klubb

Mandag kveld var det Aston Villa som ga Fulham en omgang juling. – Det startet etter bare fire minutter da kaptein Jack Grealish satte inn kampens første mål. knappe ti munutter senere satte Conor Hourihane inn kampens andre mål og i begynnelsen av andre om gang kom forsvarsspiller Tyrone Mings med nådestøtet og sluttresultatet 0 – 3.

Etter kampen roser Aston Villa manager Dean Smith laget sitt, som han føler har funnet balansen som trengs for å vinne kamper. (Ørjan Håskjold Nyland var ikke med i troppen han heller, så ingen norske i aksjon)

«Fotball er et tøft spill, og du må finne den rette balansen mellom å angripe og forsvare, og akkurat nå har vi den balansen»

• «Vi scoret noen gode mål, men det var kanskje enda mer tilfredsstillende for meg at vi klarte å holde ballen utenfor vårt eget nett».
  • «Nå må vi prøve å opprettholde den balansen, for hvis vi klarer det, gir det oss gode sjanser til å vinne fotballkamper».

Mens stemningen nesten er euforisk i Birmingham er stemmingen en helt annen i Fulham som har startet årets sesong med tre strake tap.

Aston Villa er nå oppe på en 4. plass med sine seks poeng, mens Fulham ligger helt nederst og pryder tabellen med tre råde kryss.