Bilde: LSK: Frode Kippe

Lillestrøm sin definitive veteran Frode Kippe legger opp som profesjonell spiller, men han har virkelig ikke lyst til å legge fotballskoene på hylla. Nå har det åpnet seg opp en mulighet til å spille på lavere nivå som virkelig frister. 

Frode Kippe som faktisk har spilt to kamper for Liverpool og var utlånt til Stoke er i alles bevissthet en Lillestrømspiller, – punktum. Kippe som er 41 år gammel har tatt trenerutdanning de siste årene og vil når vi bikker inn i 2020 være toppspillerutvikler for OBOS-Ligalaget Lillestrøm.

Frode Kippe forsøkte helt til det siste å få til en avtale om en sesong til for Lillestrøm uten å lykkes med det.

Les: «Det er opp til Christian»

Det mest sannsynlige nivået for Frode Kippe fremover er en klubb i 4.divisjon og som er nærme nok til å kombineres med jobben for Lillestrøm.

Ja, vi får se, da. Jeg må tenke litt på det om hva jeg skal jeg gjøre. Men jeg har litt lyst til å spille, så får jeg se hvor mye tid det bli og dagen. Men jeg har ikke utelukket det, sier Kippe til Sportsbibelen sin Podcast.