Har fortsatt humøret på plass eller?

Christian Eriksen var nok en gang et av de store diskusjonstemaene på José Mourinhos pressekonferanse i forkant av helgens kamp mot Wolverhampton.

Engelske journalister ville gjerne vite hva Tottenham manager José Mourinho  mener om fremtiden til Christian Eriksen og hva som ble sagt i den private samtalen de har hatt.

«Det eneste jeg vet er at kontrakten hans går ut når sesongen avsluttes og samtalene jeg har hatt med Christian er private samtaler som jeg ikke vil dele» sa Mourinho på fredagens pressekonferanse.

Det er ikke et dårlig forhold mellom de to:

«Han var veldig ærlig mot meg, og jeg var veldig ærlig mot ham. Forholdet vårt er virkelig, veldig bra. Vi har et veldig bra forhold som startet den første dagen. Jeg skal ikke gi slipp på det tilliten og forholdet»

Han forteller at han har delt innholdet i samtalene med ledelsen i klubben, men insisterer på at pressen må høre det fra Christian Eriksen selv.

«Jeg er ikke den som skal fortelle det. Det er opp til Christian å fortelle deg noe hvis han vil.»

Det har ikke vært mange kamper på den danske stjernen i det siste.

«Hver gang jeg bruker ham, viser han tydelig hvilke kvaliteter han har. Og han prøver å hjelpe laget når han er på banen, noe som er viktig for meg, uansett hvordan fremtiden ser ut» Sier Mourinho diplomatisk om Eriksen.

Han forventes å sitte på benken igjen når Tottenham møter Wolverhampton søndag i Premier League.