(c) Bilde Chelsea FC: Frank Lampard

Den italienske stjernemanageren Maurizio Sarri gjorde en bra jobb for Chelsea, men syntes at England var litt kjedelig. – Lynne passet han ikke, Sarri slappet aldri helt av og reagerte med Italiensk intensitet på at folk så rart på han og mente han som røker 60 om dagen var et dårlig forbilde.

Det var en befrielse da Juventus for et år siden bestemte at fem suksessrike år med Massimiliano Allegri var nok og hentet Maurizio Sarri tilbake til Italia på gullstol.

Les: Griezmann får noe så uvanlig som ros

Frank Lampard ser ut til å gjøre jobben i Chelsea, men en som gradvis har falt mer utenfor er en gammel Sarri favoritt Jorginho. – Jorginho fulgte etter Sarri fra Napoli for to år siden til Chelsea, nå ser det ut til at de «samles igjen».

Calciomercato melder at Juventus følger nøye med på situasjonen til midtbanespilleren. Maurizio Sarri «presser» på for at det er rett tidspunkt skal bringe Jorginho til Torino.

Les på Popidol: Ozark siste sesong bekreftet: store endringer i sesong 4

Det trenger ikke bli så dyrt som Chelsea har åpnet samtaler med, 50 millioner euro er i overkant av det Juventus hadde tenkt seg. – Spesielt med tanke på Frank Lampard oftere og oftere peker på benken. Sarri mener at Chelsea manageren ikke har skjønt Jorginho.

Blålink: Tech; We are here to help