Har gjort det eksepsjonelt bra i dress også. (foto: derby, twitter)

«Det hele gir mening. » Dette er konklusjonen til Rio Ferdinand når han får spørsmålet om Frank Lampard og Chelsea er en god match.

Den tidligere Manchester United-spilleren kjenner selvfølgelig Frank Lampard godt fra tiden sammen på det engelske landslaget.

Når Ferdinand beskriver Lampard som «den perfekte kandidat», blir vi nysgjerrige.

For Chelsea har ikke akkurat tradisjon for å hente inn uskrevne manager-ark.

Les på Popidol: I fjor var det Floyd Mayweather som tjente mest

Ikke å undervurdere prestasjonen din med å bringe Derby nesten til Premier League i din første sesong, Frank, men dette er mil fra å sammenligne det som forventes av deg på Stamford Bridge.

Dette hindrer ikke Ferdinand fra å renne over av optimisme på vegne av Lampard.

Les: De Ligt forhandlinger skjer ikke i Manchester eller Barcelona

-Han er det perfekte valget. Jeg blir faktisk overrasket hvis de leter andre steder. De har prøvd alle disse fantastiske managerne. Ingen vonde ord om Allegri, han har gjort fantastiske ting for Juventus, men Chelsea har hatt Ancelotti, Conte, Sarri, Mourinho – alle managere som har gjort store ting – men har aldri beholdt noen av dem, sier Ferdinand friskt ifølge The Mirror.

Les: Bayern har belgier i sikte – hvis Leroy Sané handel går i vasken

Og han fortsetter.

-Så skal du fortsette å kaste bort penger på disse managerne som du beholder to år, eller går du for noen som supporterne kommer til å elske å ha tilbake?

Det er noe som taler spesielt for at Lampard er mannen.

-Hvis Chelsea får en karantene fra overgangsmarkedet, tror jeg de ikke kan lete etter andre enn Frank, avslutter Ferdinand.

Kloke ord, Rio. Men om det når helt inn til styrerommet, gjenstår å se.

Les: Endelig kunne en rakrygget Lukaku prate om fremtiden