To fingre i været for Belgia. (foto: united, twitter)

Når du er spiss og er ansatt for å score mål, har du ikke helt den store tyngden når du prater om fremtiden – etter en periode med lav produksjon. For Romelu Lukaku var det derfor sikkert deilig å sette to scoringer for Belgia – før han fikk spørsmålet om United.

26-åringen scoret 12 ganger i Premier League forrige sesong på 32 kamper. Det betyr at belgieren forlot banen nesten hver tredje kamp uten å ha gjort jobben sin.

Når det i tillegg har vært null assist i løpet av disse kampene, blir det hele noe tamt (selv om dette gjorde ham til den 12. beste spissen i ligaen).

Men for Belgia ser det ut til å fungere. Med to scoringer i 3-0- seieren mot Skottland, bringer det Lukaku opp i 48 landslagsmål.

Les: Matthijs de Ligt forhandlinger skjer ikke i Manchester eller Barcelona

Det var derfor en spiss med gjenfunnet selvtillit som kunne svare på spørsmål om fremtiden.

Selv om svaret ikke akkurat struttet av glede.

-Det er opp til klubben om jeg spiller hos United neste sesong. Jeg spiller bare fotball, og vil ta det når det kommer, sier Lukaku ifølge Sky Sports.

Les på Popidol: I fjor var det Floyd Mayweather som tjente mest

Dette betyr at Solskjær ikke helt har bestemt seg om hvor mye han ønsker å beholde den belgiske kjempen. Med Marcus Rashford som managerens gullgutt, kan det se ut som Lukaku ender i Serie A, som han tidligere har beskrevet som en drøm.

Men Lukaku kunne hvertfall stå der etter EM-kvalifiseringskampen med ryggen rak.

Les: Bayern har beliger i sikte – hvis Leroy Sané handel går i vasken