Frank Lampard endret Hudson-Odois planer

Akademispillerne vet at Lampard digger ungdommelig kraft. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea-vingen Callum Hudson-Odoi hadde levert inn ønsket om exit fra Stamford Bridge. Da hadde Chelsea nylig avslått et bud på 19-åringen fra Bayern München på rundt fire hundre millioner kroner.

Han hadde fått med seg 25 kamper for Chelsea under Sarri, men etter en lei akillesskade han dro på seg i april, ble vingen holdt utenfor action resten av sesongen og misset også Europaligafinale-seieren over Arsenal. På sidelinjen også i Nations League-finalene var det et stort spørsmål om tenåringens fremtid lå på Stamford Bridge.

Les: Sandro Tonali: «Skremmes ikke av 300 millioner euro prislapp»

Så kom Frank Lampard – og tok en prat med spilleren.

-Han ville at jeg skulle spille for ham. Dette var oppløftende signaler du ønsker å høre fra en manager, sier 19-åringen ifølge BBC.

Kort tid etter Lampards ankomst og denne praten sto dermed Hudson-Odoi som Chelsea-spiller for de neste fem årene.

Nå har spilleren, som egentlig var på vei bort, bidratt til at Chelsea ligger på 3. plass i Premier League og gjort seg fortjent til å være del av Englands EM-tropp mot Montenegro og Kosovo.

Les på Popidol: LEGO presenter 30-årsjubileumsutgaven av Tim Burtons Batmobile fra 1989

Mye takket være praten han hadde med Lampard. Men hva sa egentlig Chelsea-legenden som var utslagsgivende for at talentet ble?

-Jeg kan ikke si akkurat hva han sa, men han fortalte at han hadde troen på meg og at han ønsket at jeg skulle jobbe hardt og tro på meg selv. Da trodde han at ting vil gå veldig bra for meg i klubben, avslutter 19-åringen.

Les: Klopp gir Liverpool-spiller på utlån et stort boost

Så latterlig enkelt virkemiddel. Lampard kan virkelig sine saker.