Klopp gir Liverpool-spiller på utlån et stort boost

Jeg ser deg, Harry. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool-spilleren Harry Wilson har vært på utlån de siste fire årene. Betyr dette at han er glemt av Liverpool-manageren? Ikke på Anfield.

Her tar de tydeligvis vare på sine egne – også de som er et stykke unna spilletid på klubbens førstelag.

Les: Yaya Touré vil til Premier League

22-åringen hadde et spesielt vellykket leieopphold hos Derby, som har blitt avsløst med en god start hos Bournemouth denne sesongen. Fast plass på laget og fire scoringer vitner om at Wilson heller ikke har problemer med tempoet i øverste divisjon.

-Jeg er i kontakt med Liverpool hele tiden. De har en fyr som tar seg av de utleide spillerne og han har jeg kontakt med hver uke og jeg får beskjeder fra Klopp. Han sier han har sett kampene mine, og etter at jeg scoret mot Manchester City gratulerte han meg med «Godt frispark!», sier Wilson ifølge Sky Sports.

Les på Popidol: LEGO presenter 30-årsjubileumsutgaven av Tim Burtons Batmobile fra 1989

Og hvilken betydning har det for en 22-åring som står utenfor moroa på Anfield at manageren følger med?

-Det gir et boost, og det er herlig at han holder øye med meg. Det er godt å vite når man er ute på utlån er man ikke glemt, avslutter Harry W.

Klopp kan sine saker. Noe sier oss at Wilson spiller seg klar til Anfield til sommeren.

Les: Zlatan med perfekt hilsen til amerikanerne