Misfornøyd, men føler seg samtidig elsket. (foto: united, twitter)

Hos Ajax etablerte van de Beek seg som en av de beste unge midtbanespillerne i Europa. Hos Manchester United ble behandlingen en helt annen. Ryktene har svirret om at spilleren Solskjær egentlig ikke bestilte, vil bort fra Old Trafford.

Nederlands landslagstrener Frank de Boer er opptatt av at spillerne som utgjør troppen får ukentlig matching på høyeste nivå, så vi skulle forvente at steinansiktet de Boer skulle oppfordre 23-åringen til å komme seg bort fra Old Trafford. Istedet kommer det en rolig beskrivelse av situasjonen fra van de Beeks ståsted.

Les: Manchester United-eierne har skjønt hva en Ronaldo-retur til Old Trafford kan bety

På spørsmål om van de Beek hadde tatt kontakt med Ajax for å hentes tilbake, var svaret kontant fra de Boer.

-Jeg pratet med Ajax og de sa at det var ingen sannhet i påstanden. Han har ikke spurt om å få prate med dem. Han fokuserer kun på rehabilitering av ankelen og det er ingen sannhet i at han har spurt Man United om å forlate klubben, begynner landslagstreneren til talkSPORT.

Vet det koster å spille for en av verdens største klubber.

-Agenten hans fortalte meg at han selvfølgelig ikke er fornøyd med at han ikke spiller… Han er ikke bekymret. Selvfølgelig ønsker han å spille hver kamp, men han bekymrer seg ikke for at han ikke skal lykkes, fortsetter de Boer.

Vi tenker Frank de Boer vet hva det betyr å kjempe om plassen med spillere som Bruno Fernandes, Paul Pogba, Scott McTominay og Fred. Lykkes van de Beek med å kjempe seg gjennom til mer spilletid, har Nederland skaffet seg ikke bare et talent, men en ekstrem fighter. Noen ganger kan kortvarig motgang gi langvarig styrke.

Les: Celtic har funnet mangeren som kan sette på plass Steven Gerrard

Selv om de Boer oppfordrer 23-åringen til å ta en evaluering etter sesongen for veien videre, skjønner landslagstreneren at Solskjær og gjengen tar vare på spilleren på den beste måte.

-Han (van de Beek) fortalte manageren at han er så happy hos Man United fordi klubben er en av de beste når det kommer til hvordan de behandler ham. He feels loved, avslutter de Boer.

Dette er mentaliteten til en ekte United-spiller.

Les: Rooneys genistrek blir hyllet