France Football: Arsene Wenger tilbake som manager i januar

Arsene Wenger

AC Milan gjør det bedre i Serie A og har klart å klatre opp på 4.plass etter tre kjappe seiere, likevel er kritikken mot manager Gennaro Gattuso massiv. 

Arsenal sin manager legende Arsene Wenger skal ha vært i samtaler med AC Milan i noen uker allerede, at klubben bare av den grunn av begynt å vinne skriver ikke France Football noe om.

Det har gått rykter Gattuso lenge, men da med en annen arvtager enn Arsene Wenger: TV-kanalen TV Dello Sport hadde følgende melding for noen dager siden: «Milans nye trener blir Roberto Donadoni. Det har ingenting med søndagens derby-tap mot Inter å gjøre, for idéen er over en måned gammel».

Les: Gennaro Gattuso vet ikke han har fått sparken

Det har helt siden han sluttet i sommer etter 22 år i Arsenal gått rykter om hva han vil gjøre i fremtiden.Han har blant annet vært linket til sportsdirektørstillingen i Paris Saint-Germain og en udefinert lederstilling i Monaco.

AC Milan har vunnet Champions League 7.ganger, men det begynner å bli en god stund siden. Målet har vært at klubben skal vinne tilbake gammel storhet. – Arsene Wenger burde ha tilstrekkelig erfaring. – Han har en annen profil enn det AC Milan pleier å ha på sine managere. Veldig ofte velger de en av sine gamle helter.

69-åringen har tidligere sagt at han ville gjenoppta sin managerkarriere i januar.

Les: Wenger: «Jeg kommer tilbake 1. januar»