Vi husker fortsatt temperamentet til Gattuso da han stilte uten lakksko.

Siden AC Milan vant Serie A i 2011, med nåværende Juventus manager Massimiliano Allegri har de testet ut sine gamle helter i viktige stillinger i klubben, både sportslig ledelse og som trenere. – Det hjelper ikke manager Gennaro Gattuso at han er en klubblegende, resultatene så langt i sesongen har vært ekstremt dårlige. 

TV-kanalen TV Dello Sport hadde følgende melding for noen dager siden:  «Milans nye trener blir Roberto Donadoni. Det har ingenting med søndagens derby-tap mot Inter å gjøre, for idéen er over en måned gammel».

Les: FK Haugesund har penger til å fortsette

Donadoni er forøvrig også en gammel AC Milan helt som nå er manager for Bologna, han har tidligere vært manager for blant andre Napoli og Genoa, men huskes kanskje best for oss her hjemme som landslagssjef for Italia.

AC Milan er nede på 12.plass i Serie A. Sportssjef Leonardo, som ble satt inn i sommer for å snu klubben at det nye eierselskapet hedgefundet Elliott, og manager Gennaro Gattuso skal i det lengste unngå hverandre i det daglige og forholdet mellom de to beskrives som iskaldt.

«Møter mellom Leonardo, Donadoni og agenten fant sted første gang for over en måned siden, hevder TV-kanalen. – Dette møtet blir benektet at Donadoni.