Har kalt inn direktøren på teppet.

Det har vært ekstreme spekulasjoner omkring hvor den 38 år gamle fotballguden Zlatan Ibrahomivic spiller neste år. – I en seremonilignende hendelse bestemte AZ Milan seg for å annonsere signaturen og «hjemkomsten» etter syv år i utlendighet.

Svensken spilte i den italienske klubben fra 2010 til 2012, og det har vært ryktet om en retur helt siden kontrakten med LA Galaxy gikk ut tidligere i år.

Les: Ustoppelige Celtic

I første omgang skal det handle om en kontrakt på seks måneder som holder svensken i Milano frem til sommeren 2020. Med mulighet for forlengelse et år til.

Les: Virgil van Dijk er tidenes beste Premier League signering

Den legendariske svensken har tidligere spilt i Serie A med både Juventus og Inter, og har også vunnet den italienske toppdivisjonen med begge klubbene. Han har totalt 122 mål på 219 kamper i Italia.

De siste årene har Ibrahimovic vært å finne i flere av Europas stormakter. Før han signerte for AC Milan var han innom Pep Guardiolas Barcelona der han fikk med seg en LaLiga-tittel.

Etter oppholdet i AC Milan så var det Paris Saint-Germain og Ligue 1 som stod for tur. Også der var svensken suksessfull, og fikk med seg hele fire ligatitler med den franske hovedstadskluben.

Ferden gikk videre til Manchester United, der han plukket med seg sin eneste tittel i europacupene da United gikk til topps i Europa League i 2016/2017-sesongen, da Ajax ble beseiret i finalen.

Da kontrakten med United gikk ut signerte supersvensken for Los Angeles Galaxy, der han har vært siden 2018. På 56 kamper har 38-åringen hamret inn 52 mål for laget som tidligere har hatt stjerner som David Beckham og Steven Gerrard.