(c) Bilde: Celtic: Kristoffer Ajer

Det er to lag som gjelder i den skotske Premier League Celtic som leder serien og Rangers. – I går ble det seier nr 11 på rad da Celtic med Kristoffer Ajer fra start slo St. Mirren borte 1 – 2.

Serielederen tok ledelsen etter 22. minutter ved Callum McGregor, og økte til 2-0 ved James Forrest ti minutter seinere.

Les: Granit Xhaka sin rådgiver sier en avtale er på plass

St. Mirren
Cameron MacPherson reduserte til 2-1 like før slutt og gjorde at nullen sprakk for Ajers lag, men flere mål ble det ikke.

Rivalen Rangers, med Steven Gerrard som trener, holder definitivt følge, men måtte slite lenge hjemme mot Kilmarnock. Alfredo Morelos avgjorde kampen til 1-0 for vertene etter 65. minutter.

Det betyr at det fortsatt skiller fem poeng mellom de to lagene. Rangers har riktignok én kamp mindre spilt.

Mohamed Elyounoussi har vært skadd siden november og var ikke i troppen til Celtic.