The one, the only.

Real Madrid ligger syv poeng bak byrivalen på La Liga-tabellen, er ute av Copa del Rey etter tap mot et tredjedivisjonslag, og kom seg med et nødskrik videre fra gruppespillet i Champions League. Det meste skriker om at fortsatt seierssugne Sergio Ramos finner grønnere gress.

Det er den spanske AS-journalisten Sergio Santos som nå varsler at en Ramos-exit begynner å se ut som det naturlige neste trekket for 34-åringen.

Les: Pochettino avslører at avtalen var klar for Messi-overgang

-Ramos sin situajson er komplisert. Han vil ha forlengelse på to år, men klubben vil gi ham for ett. I tillegg vil Real kutte lønna til Ramos på grunn av koronaviruset, begynner Sergio Santos til Bold.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

-Hvis Real vinner Champions League eller La Liga, bør Peres gi etter og gi Ramos den kontrakten han ønsker, men hvis sesongen fortsetter som nå og klubben ikke vinner noen titler, da tror jeg Ramos forlater klubben, fortsetter den spanske journalisten.

Dette betyr at dårlig sportslig suksess også blir et kryss der det blir naturlig for Real å tenke fremtiden.

-Hvis sesongen er en fiasko, vil avskjeden med klubbens kaptein være en mulighet for å få en ny start og foreta store endringer med yngre spillere inn på laget, avslutter Santos.

Les: Haaland har vokst seg for stor for Dortmund