Duoen som sammen garanterer scoringer. (foto: dortmund, twitter

La det være sagt, vi digger Dortmund og hva en gjeng med unggutter – og gamlinger som Emre Can – har fått til i de gul/sorte draktene. Men akkurat nå ser det ut som Haaland må ut hvis han skal ha med seg noen trofeer.

Det er helt naturlig at en toppklubb har perioder der det butter, men hos Dortmund har denne sesongen vært en sammenhengende trøblete historie med tap, skader, sviktende form, sparket manager – og flere tap.

Les: Joshua King har vekket interesse fra enda en klubb, men ikke den han drømmer om

På fredag dro det seg til mot Borussia Mönchengladbach der Erling Haaland gnistret til med to scoringer. Endelig en opptur for Dortmund som skulle signalisere at alt blir nu så meget bedre?

Ikke når Mönchengladbach scorer fire.

Ryktene går at verdens største klubber trolig gjør et fremstøt mot Haaland til sommeren. Selv om dette er ett år før utkjøpsklausulen aktiveres, kan vi ikke skjønne at Dortmund eller Haaland har de gode argumentene for å fortsette forholdet.

Les på Engelske klubber: Dårlige nyheter for Manchester City

For Dortmunds skyld håper vi virkelig at det lysner fremover mot sommeren. Haaland har levert 14 scoringer på 13 Bundesliga-kamper. Dortmund har så langt levert 5. plass og ti poeng bak Bayern München. 20-åringen nøyer seg garantert ikke lenger med å score mål. Han jakter seire og trofeer.

Les: Pochettino avslører at avtalen var klar for Messi-overgang