Man skjønner hvorfor seriemester med Inter Milan Romelu Lukaku virket litt umotivert den siste tiden på Old Trafford. – Han var mektig og toppscorer hos Everton frem til han ble en del av Manchester United i 2017. Den belgiske kraftspissen var heller middelmådig i sine to år, først under Jose Mourinho og så under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse. Salget til Inter Milan var ikke en overraskelse for noen.

Romelu Lukaku innrømmer til Il Corriere della Sera at han var så opptatt av å begynne i Inter Milan at han begynte å lære italiensk i Manchester United, i samme intervju avslører han sannheten om forholdet til Zlatan Ibrahimovic.

Les: Rune Jarstein ut av sykehus og rett til kontraktsforhandlinger

Som alle fikk med seg var Belgieren var involvert i en krangel med Milan-spissen under et Coppa Italia-derby tilbake i januar.

“Vi var 1-0 nede, jeg hadde bommet på et mål og jeg var litt sint. Ordene hans slo meg. Jeg er ikke glad for reaksjonen min, men lar meg ikke presse meg rundt, ”sa Lukaku til Il Corriere della Sera.

“Jeg er ydmyk, jeg er en vinner, og jeg kjemper helt til døden for lagkameratene sine.

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones

“Ibrahimovic er en stor fotballspiller, han har vunnet overalt hvor han har vært, og scoret mer enn 500 mål. Jeg hadde et godt forhold til ham da jeg var i Manchester United, vi trenger denne typen fotballspillere i Serie A.

“Han vil vinne for seg selv, jeg vil vinne for Inter og Ronaldo for Juventus. Nå er Mourinho i Roma. Dette er fine ting for italiensk fotball, ”la han til.

Les på Popidol: Ny trailer, dato?, plot, rollebesetning og alt du trenger å vite

Antonio Conte var hovedårsaken til at 27-åringen kom til Inter Milan

“For meg er Conte den beste treneren, og han overbeviste meg umiddelbart. Da jeg signerte med Inter, sendte jeg en sms til ham og sa: ‘Jeg kommer’.

«Det har alltid vært en drøm å spille i Serie A. Da jeg var i Manchester United, pleide jeg å si til Darmian:» Jeg drar til Inter, snakker med meg på italiensk og så svarer jeg på engelsk. «

“Da jeg kom, kjente jeg allerede språket, og Italia har gitt meg så mye. Vi endte som andreplass i Serie A og Europa League forrige sesong, og Conte og jeg opplevde det som et nederlag. Vi har klart å transformere det til motivasjon. ”

Inter vant sin første Scudetto på 11 år, men ble eliminert fra Champions League i desember.

«Det var en stor skuffelse,» innrømmet Lukaku.

«Real Madrid er et sterk lag, men vi er bedre enn de to andre. Vi må kvalifisere oss til 16-kampene neste sesong, alt kan skje.»

Vil Conte forlate Inter på slutten av sesongen?

“Nei, jeg tror ikke det. Han er lykkelig og han har det bra her. Han trener et lag som følger ham under i kamp og treningsøkter. Vi har alt å tjene på å åpne en ny syklus, og jeg vil gjøre det med Inter. ”