Enestående 45 minutter! (foto: city, twitter)

Vi har blitt vant til at Manchester City dundrer over motstandere det siste året. Ifølge Guardiola har verden bare sett begynnelsen.

For etter 45 minutter mot Shakhtar Donetsk i Champions League hadde City allerede fyrt av 14 skudd på mål og to mellom stengene fra David Silva og Aymeric Laporte.

Bernardo Silva satte prikken over i´en i andre omgang med Citys tredje scoring.

Bombaderte motstandernes mål. (foto: city, twitter)

Les: Gav Manchester United seieren til Juventus på forskudd?

Spillet gjorde selv kresne Pep Guardiola nærmest målløs.

-Utrolig. Den første omgangen er den beste vi har spilt siden jeg kom her for tre år siden. Vi spilte rett og slett enestående, sier City-treneren ifølge Sky Sports.

Har ikke sett makan siden han kom til Manchester. (foto: city, twitter)

Vi melder oss på i heiegjengen etter de forrykende første 45 minuttene.

-Vi var under press etter tapet mot Lyon, men nå kan vi kontrollere vår egen skjebne. Vi vil nå nyte denne seieren de kommende dagene, avslutter en lettet og imponert Guardiola.

Hoffenheim gjorde kvelden ennå bedre for City med sin sene utligning til 3-3 mot Lyon. Dermed troner City øverst i Gruppe F.

Vi tenker Pep nå nekter å gi fra seg denne plassen.

Les: Manchester Uniteds søken etter Nr. 10 kan være over