Juan Mata var intent mindre enn imponerende i No.10 rollen mot Chelsea og han beholder trolig den plassen også i kvelden kamp mot Juventus. 

Lørdagens tur til Stamford Bridge var uansett meget positiv for Mata som ikke har fått spilt mye i sin favoritt posisjon. Han viste at han har hode på rett sted og fungerte meget godt som en «hub» i overgangen mellom forsvar og angrep.

Les: Real Madrid har tatt kontakt med Jose Mourinho!

Han var defensivt meget god og ingen andre midtbanespillere hadde flere gjennombruddspasninger enn han, Mata var effektiv i å begrense rommet til  Chelsea-spilleren Jorginho. Og han var en konstant plage for tidligere lagkamerat Cesar Azpilicueta, spesielt andre omgang var genialt bra.

Les på F7City: Lonely Planet kårer København til verdens beste turistby

Juan Mata ser på dette som sin store sjanse og vil, hvis nivået er like bra i kveld gi Manchester United en ny dimensjon mot Juventus.

Cristiano Ronaldo returnerer

Sist gang Cristiano Ronaldo kom tilbake til Old Trafford, i 2013, leverte dødsstøtet mot sitt tidligere lag mens han spilte for Real Madrid. – Å bare ha fokus på Ronaldo er dumt og vi kan være rimelig sikre på at Jose Mourinho vil prøve å demme opp for Paulo Dybala også.

Skadelisten til Manchester United begynner å bli lang, ikke rart han henter opp tre ungdommer i troppen. Følgende var ikke på Carrington på mandag:  Alexis Sanchez, Phil Jones, Diogo Dalot, Scott McTominay, Marouane Fellaini og Jesse Lingard.

Det er noe eget med å spille på Old Trafford, selv Juventus virker litt distraherte om tanken på å gå ut i flomlyset i kveld. – Manager Massimiliano Allegri innrømmet at noen av spillernes hoder allerede var i Manchester etter at de mistet poeng mot Genova i helgen.