Keaton Parks er på sidelinjen og henter litt ekstra applaus

Det har vært godt med ferier i mellomtiden så krisen til Ronny Deila og New York City er ikke total, dessuten gjør de det godt hjemme på Yankee Stadium. Men frem til å natt var det godt med slitasje å merke.

New York City vant til 2-1 etter å ha gjennomført en en snuoperasjon mot Cincinnati. Det stoppet lagets rekke på sju bortekamper uten å vinne.

Et hodestøt fra Keaton Parks og Valentin Castellanos’ straffemål ga Deilas menn en kjærkommen trepoenger. Det var New York Citys første seier på fire kamper og gjorde slutt på lagets bortemareritt.

Les: ESPN: Lacazette i faresonen

En svært fornøyd Ronny Deila puster litt lettere nå!

Før lørdagens oppgjør hadde ikke Deila vunnet på tur siden slutten av mai. NYFC står med kun tre seirer på tolv bortekamper denne sesongen.

Brenner da Silva sendte Cincinnati i føringen etter fire minutter. Han utnyttet en feilslått klarering fra gjestene, men det holdt verken til seier eller poeng. New York City utlignet før pause, og den avgjørende scoringen kom etter en time.

I sluttminuttene fikk Cincinnati to spillere utvist. Begge ble gitt direkte rødt kort.

Les på Popidol: Skal gjenskape 1980 -tallets vampyrklassiker ‘The Lost Boys’

Etter 24 kamper ligger Deilas lag på tredjeplass i den østre MLS-avdelingen. Det skiller hele 18 poeng opp til tabelltopp New England Revolution.

Ola Kamara har vist målform for DC United i det siste, men greide ikke å hjelpe laget fra å tape borte mot Atlanta United. På overtid slo han den målgivende pasningen på Edison Flores’ 2-3-redusering.