Har hatt flere gode dager også. (foto: arsenal, twitter)


I sommer har Arsenal svidd av rundt 140 millioner pund med seks nye signeringer og sikring av forlengelser med Emile Smith Rowe og Kieran Tierney. Mikel Arteta og London-klubben jobber hardt med å få på plass en tropp som får til mer enn hederlig innsats. For Alexandre Lacazette kan dette bety slutten i klubben.

Han ble hentet fra Lyon i 2017 som den kommende angrepsstjernen på Emirates, men har sammen med Arsenal levert altfor vekslende kvalitet. Det har blitt 66 scoringer på 176 kamper (17 forrige sesong), men for en klubb i motgang er ikke dette nok.

Les: Mino Raiola ute og slenger med kjeften – igjen

Denne sesongen har det vært alt annet enn enkelt for franskmannen. Rett før sesongstart ble 30-åringen smittet av korona, scoret riktignok i ligacupens andre runde mot West Brom, men står med to innhopp så langt i sesongen.

54 minutter på banen for spilleren godt inne i siste året av kontrakten, det taler ikke akkurat positivt for veien videre på Emirates. Selv om Arteta i april uttalte seg positivt til Lacazette-forlengelse, hevder ESPNs kilder at Arsenal ikke har tilbud om kontraktsforlengelse til senterforwarden på bordet.

Les på F7: Et John Lennon opptak fra 1970 er lagt ut på auksjon

Har vært stor, men tydeligvis ikke stor nok. (foto: arsenal, twitter)

Atletico Madrid har ifølge ESPN en langsiktig interesse for Lacazette, nå følger også Juventus, AC Milan og Sevilla situasjonen. Kommer ikke Arsenal opp med et tilbud til franskmannen, åpnes døra for forhandlinger med beilerne i januar.

Les: Cristiano Ronaldo nektes å skifte lyspærer