Etter en sterk vår, med midtbanespiller Stefan Johansen på lån fra Fulham klatret den stolte Championship-klubben Queens Park Rangers opp på en niendeplass. Manager Mark Warburton var svært fornøyd med sin norske stjerne og ivret på for et utkjøp.

Stefan Johansen som var kommet i clinch med sin gamle klubb Fulham etter en overgang som ikke gikk i orden for tre år siden har han vært i fryseboksen ventet ut sin kontrakt og kunne i dag fritt skrive under en permanent avtale med QPR uten å sende Fulham en krone.

30 åringen som har vært kaptein på landslaget ga i mars i år beskjed om hans dager med flagg på brystet var over. -Trolig var hans vedvarende usikre klubbsituasjon medvirkende på den avgjørelsen. Vi får se hva som skjer fremover nå som han spiller for en klubb som faktisk vil ha han.

Les: Red Bull avslører reparasjonskostnader for bilen til Verstappen

Johansen skal ha skrevet under på en treårsavtale med London-klubben.

Rett etter kontrakten ble kjent var det klar for vennskapskamp mellom Queens Park Rangers og Manchester United

Jesse Lingard sendte Manchester United i ledelsen allerede etter tre minutter, men Charlie Austin utlignet fire minutter senere. Tre scoringer på seks minutter etter pause av Lyndon Dykes, Moses Odubajo, og Dykes igjen, sørget for 4-1-ledelse til QPR. Anthony Elanga reduserte for Manchester United på tampen.

Nemaja Matic var kaptein for et United med mange unggutter lørdag, og sa blant annet følgende til MUTV etter kampen

– Vi har ikke lyst til å finne unnskyldninger for dette resultatet, vi må gjøre det bedre. Nå vet ungene hva de må gjøre i seniorfotballen.

Solskjær selv var ikke bekymret for det litt flaue resultatet.

– Dette ble imidlertid en tøff test for oss. Vi møtte et Championship-lag med både kvalitet og fysikk som vi slet med i perioder, men det er ikke så mye å bekymre seg for (dette resultatet), sa han til MUTV

En stor dag for QPR med andre ord. Johansen gleder seg til fortsettelsen:

«Det kjennes veldig bra å kunne fortsette i QPR etter et fint låneopphold i vår. Jeg var fornøyd med vårsesongen for min egen del også, så jeg gleder meg veldig til fortsettelsen med QPR»

Les: Evighetsmaskinen Franck Ribery har sagt nei til flere franske tilbud, vil bli i Italia

Det var drammensklubben Strømsgodset som var Stefan Johansen sitt springbrett ut i den store verden, Seriegull i 2013 sørget for overgang til Celtic i januar 2014. – I fjor ble han ikke innlemmet i Fulhams Premier League-tropp. Laget rykket ned fra toppnivået og blir denne sesongen en konkurrent for Johansens nye klubb.

Til tross for en kjip periode på slutten for Fulham takket de Johansen for minnene etter at dagens avtale ble kjent.

Midtbanespilleren spilte 21 kamper og scoret fire mål for QPR i vår. London-klubben avsluttet sist sesong sterkt med fire seirer på de siste fem kampene og ble nummer ni i mesterskapsserien med 68 poeng.

«Ambisjonene den kommende sesongen blir å bygge videre på den gode vårsesongen vi hadde. Vi satser på å være et topplag den kommende sesongen, det er det vi skal jobbe for»

Les: Temperaturen stiger i sommerens såpeserie