Red Bull-sjef Christian Horner har avslørt at skaden på Max Verstapens bil har kostet Formel 1-laget 1,5 millioner euro.

Verstappen tilbrakte seks timer på sykehus etter å ha krasjet inn i dekksporet ved Copse Corner med en innvirkning på 51G, etter en kollisjon med Lewis Hamilton i første runde av den britiske Grand Prix i en hendelse som har hatt alvorlige konsekvenser for teamet hans.

Les: Bekreftet: Ole Gunnar Solskjær har overbevist Manchester United

«Den krasjen har kostet oss omtrent 1,8 millioner dollar ( 1,5 millioner euro) og en ulykke som den har enorme forgreninger i en budsjettperiode,» sa Horner i sin spalte på Red Bull sitt nettsted.

Hamilton mottok en tidsstraff på 10 sekunder for hendelsen, og Horner fortsatte med å legge til at Red Bull vurderer deres muligheter for å iverksette en anke for å øke alvorlighetsgraden av hans straff, ettersom de er i stand til å be om en revisjon av sanksjonen fra FIA.

«Det er ingen hemmelighet at vi følte på den tiden, og fortsatt føler, at Hamilton ble gitt en lav straff for denne typen hendelser,»

«Gitt alvorlighetsgraden av hendelsen og den lette straffen, gjennomgår vi alle data og har rett til å be om en gjennomgang.

«Vi ser derfor fortsatt på bevisene og vurderer alle våre sportslige muligheter.»

Les: Selv tidligere Liverpool-spillere har begynt å fri åpenlyst til Pogba