Still got it. (foto: united, twitter)

Fotballhistorien er full av duoer som med telepatiske evner vet til enhver tid hva medspilleren skal foreta seg. PSG har lastet opp troppen med noen av de største stjernene de siste årene, uten å helt finne frem til «tidenes angrepsduo». Kylian Mbappé og Neymar har prøvd, men har ikke vært helt i sync gjennom en hel sesongen. Likevel, vi mener tidenes angrepsduo – selv uten telepatiske evner – er i anmarsj i Paris.

De siste to tiårene har det meste dreid seg om to spillere når det skal deles ut priser: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. I La Liga og El Clasico fulgte de to rivalene hverandre 2009-18 i Barca -og Real-drakt. Så ble de to gigantene splittet da Ronaldo trakk til Juventus. Før sommerens overgangsvindu har vi Messi i Ligue 1 og Ronaldo i Premier League.

Les: Neste sjef hos Manchester United har sagt opp

Vi har drømt om å få oppleve de to spillerne sammen, som representerer en viktig del av fotballhistorien. Det vil alltids komme en mulighet til å se de to i en eller annen veldedighetskamp om fem-ti år, men å se de to rivalene spille sammen mens de fortsatt er helt der oppe på toppen, det hadde vært ekstremt. Den tidligere engelske fotballstjerna Paul Merson mener vi fort kan få drømmen oppfylt.

Kylian Mbappé er på stø kurs mot Real Madrid, Lionel Messi har begynt å bli varm i PSG-drakta, Ronaldo skal ikke være på lista til påtropppende United-manager Erik Ten Hag.

-Dette kan være Ronaldos siste år i Premier League. Han ønsker å spille i Champions League som han har gjort hele karrieren. For å være ærlig, jeg vil bli overrasket hvis Erik ten Hag ønsker ham her. Han skal bygge opp et lag, Ronaldo er 37, begynner Paul Merson til Sportskeeda.

Les på engelske klubber: Manchester United fan Jim Ratcliffe byr flerfoldige milliarder mer for Chelsea enn neste budgiver

-PSG kan gå for ham og gjøre Ronaldo til deres kortsiktige erstatter for Kylian Mbappé. PSG trenger én ting, og det er Champions League-titlen. Ronaldo har vist seg som en stor ressurs i denne ligaen. Han scorer mål, han selger drakter, han har gjort alt dette. Ligue 1 er en easy league – og Ronaldo vil få muligheten til å fokusere på Champions League hos PSG. Med Lionel Messi allerede i klubben, kan vi se to av fotballhistoriens største spille på samme lag, sier Merson.

Rivaliseringen har gjort dem bedre!

Selv om Merson ikke skal tas som den største kompetansen på området, har den tidligere Arsenal-spilleren et skikkelig godt poeng. PSG hentet inn gamlekara Messi og Sergio Ramos, med Neymar og Mbappe allerede i troppen. Når (vi sier når) Mbappé er på San Bernabeu, forsvinner PSGs målgarantist. Med 6 scoringer og 6 assists på 8 Champions League-kamper denne sesongen, var det ikke 23-åringen som skal ha skylda for at PSG forsvant ut av turneringen.

Les: Neste sjef hos Manchester United har sagt opp

Cristiano Ronaldo leverer scoringer i CL uansett hvilken drakt han drar på seg, den ekstreme PR -og markedsverdien ved å ha Messi og Ronaldo i samme drakt blir nesten som bonus å regne.

Dette kan faktisk skje.