Antonio Rudiger

Vi i Sporten har flere ganger den siste tiden observert rykter om ulike klubber som Antonio Rüdiger kan gå videre til. – Det er mange som trenger en forsvarsspiller av den tyske 28 åringens kaliber.

Det rare er at Chelsea virker å sitte på henna sine og ikke være så opptatt av å forlenge kontrakten som går ut på dato til sommeren. – Flere av de aller største klubbene skal være interessert. Så sent som for et par dager siden kom det informasjon om at Bayern München har vært i kontakt med spillerens rådgiver og halvbror Sahr Senesie.

Les: Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma

I en samtale med tyske Sky var Rüdiger svært tilbakeholdene i å snakke om fremtiden. «Dette vil være min viktigste avgjørelse i løpet av min profesjonelle karriere, så jeg har det ikke travelt»

«Jeg har ikke snakket med noen annen klubb enn Chelsea».

Daily Mirror sitter på mer konkret informasjon om at Rüdiger er i ferd med å forlate Chelsea og bli en av verdens best betalte forsvarere noensinne med en ukelønn på 400 000 pund, drøyt 4,7 millioner kroner.

Bayern München og Juventus er begge klare med lukrative tilbud i januar når Rüdiger står fritt til å snakke med andre klubber, ifølge avisen.

Den tyske landslagsspilleren har blitt tilbudt en ny kontrakt verdt «bare» 130.000 pund av Chelsea, en sum, gitt det som ligger på bordet fra andre gjør det rimelig lett å dra videre.

Les: Fonseca var godt i gang med planlegging av sesongen for Tottenham

Rüdiger kom til Chelsea fra Roma sommeren 2017. Han har scoret åtte mål på 156 kamper med klubben og har vært med på å vinne en Champions League -tittel, en Europa League -tittel, en FA -cup -tittel og en europeisk Supercup -tittel.