Manager Mikel Arteta og Mohamed Elneny

Midtbanespiller Mohamed Elneny ble skikkelig sentimental da han skulle fortelle verden han forlater Arsenal.

31 åringen kom til Arsenal fra FC Basel sommeren 2016 og etter noen gode år har det blitt lite spilletid de siste sesongene. – Det var noen samtaler om muligheten til å forlenge kontrakten som går ut til sommeren i vinter, men ønsket om mer spilletid og store planer for sommerens overgangsmarked gjorde at partene med enige om ikke forlenge.

Les: Brighton går for McKenna, mens Manchester United fortsatt vil ha topp 5 kjedelig manager

Egypteren lastet opp en video på i sosiale medier hvor han fortalte hvor han var taknemmelig: «Takk for kjærligheten og støtten»

«Gunners», jeg er her i dag for å si farvel. Takk for alt du har gjort for meg»

«Takk for kjærligheten og støtten. Jeg kommer til å savne deg så mye og du vil være i hjertet mitt for alltid. Jeg vil si hvor mye jeg elsker deg og hvor mye du betyr for meg. Jeg vil aldri glemme hvordan du har støttet meg gjennom årene.»

31-åringen vil ta farvel med Gunners-publikummet i sesongavslutningen mot Everton på søndag. – En kamp de kommer til å vinne! Problemet er bare at Manchester City kommer til å vinne sin kamp mot West Ham som i praksis er uten manager.

Manchester City vil ta sitt fjerde Premier League mesterskap på rad!.

Elneny, som var på lån til Besiktas i sesongen 2019/2020, har scoret seks mål og gitt ti assist på 161 kamper i en Arsenal-trøye.

Les: Bruno Fernandes fremtid i Manchester United har tatt en tvist takket være Thomas Tuchel