Kieran McKenna

Thomas Tuchel blir ikke værende i Bayern München når sesongen er over og de har gledet flere med tilknytning til Manchester United som ser på den tydligere Chelsea mangeren som ideel som arvtageren til Erik ten Hag.

De nye sjefene på Old Trafford har tydeligvis ikke sett hvordan den tyske storklubben har spilt under Tuchel sin ledelse.- Dagens 4 – 2 kamp mot Hoffenheim er typisk og lignert veldig på det vi ser i Manchester United denne sesongen. – Bayern München som har budsjetter som tre ganger så høyt som den nest rikeste klubben i Bundesliga ligger etter tapet nede på 3.plass. Bak serievinner Bayer Leverkusen og Stuttgart.

Les på Engelske klubber: Real Madrid vil kapre spilleren som var Jürgen Klopps «avskjedsgave»

Svært godt betalte superstjerner som ikke er tilstrekkelig motivert. Thomas Tuchel er på min persolige topp fem liste over verdens kjedeligste managere, han befinner seg på listen sammen med Ralf Rangnick, Julian Nagelsmann, Erik ten Hag og Jesse March.

Etter suksess med Ipswich har det dukket opp en perfekt kandidat til å overta for Erik ten Hag. Kieran McKenna som har vært assistenten til Ole Gunner Solskjær på Old Trafford har løftet de klassike klubben tilbake til Premier League. – En prestasjon som i England sammenlignes med Xabi Alonso sin suksess med Bayer Leverkusen.

Kieran McKenna er ettertraktet om dagen, Manchester United (hvis de får ut fingeren og sparker Erik ten Hag og ikke lander Thomas Tuchel) Chelsea (hvis de etter sesongens siste kamp bestemmer seg for å sparke Mauricio Pochettino) og Brighton (som etter å ha avklart avklart at Roberto de Zerbi slutter) har alle McKenna på sine lister.

Fra League One til Premier League på to år

The Guardian skriver at manageren allerede har fått en telefon fra Stamford Bridge, men at det er større sjanse for at han havler i Brighton. Avisen peker på at det er smart å «trappe opp» og velge en klubb med mindre press enn i Chelsea.

Det at McKenna har sikret Ipswich to opprykk på rad har gjort det til en «no brainer» for «The Seagulls» som har bestemt seg for å komme med et tilbud så raskt som mulig slik at ikke Manchester United og Chelsea skal rekke å blande seg inn.

Les: Landslagskeeper Ørjan Nyland får sin fjerde manager på et år

Kieran McKenna har kontrakt med Ipswich frem til 2027. – Det betyr at et utkjøp må til!.