Forbereder seg til Premier League, vil hente tidligere Arsenal spiller

Luke Freeman

Leeds begynner å lukte opprykk og vil ikke gjøre som Fulham som rykker opp til Premier League for så å måtte ta turen rett ned igjen. For øyeblikket ligger de på andreplass i Championship, de har en lett kamp mot Reading på tirsdag og på lørdag vil det hele mest sannsynlig avgjøres, da møter de Sheffield United som har 3.plassen. – Vinner de den kampen sikrer de direkte opprykk. 

NB: Fulham ligger på 19 plass og direkte nedrykk 11 poeng bak Cardiff City, det er fortsatt 24 poeng å spille om så det er matematisk mulig de berger plassen.

Les: Tidligere United-stjerne: Gareth Bale trenger Solskjær!

Leeds har funnet to Queens Park Rangers spillere de har lyst å ta med seg opp i Premier League i sommer.

Luke Freeman fikk Leeds øye på etter en strålende individuell prestasjon mot de hvite i slutten av februar, han scoret kampens eneste mål. Angrepsspilleren har hatt gått klubb av store deler av sesongen på grunn av skader og er dermed undervurdert på overgangsmarkedet, manager Marcelo Bielsa mener potensialet Freeman er veldig stort. .

Luke Freeman, ble som 16 åring Arsenal spiller i 2008, men forlot klubben fire år senere uten å få spilt en eneste kamp. I fjor sommer som Queens Park Rangers spiller banket både Middlesbrough og West Brom på døra. Imidlertid ble deres interesse avvist og Freeman endte med å signere en ny avtale for å bli hos klubben.

Les: Liverpool kaster seg inn i kampen om fremtidens Neymar

Leeds er også rapportert for å være interessert i  Loftus Road-lagkamerat Ebere Eze, som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Den 20-åringen har utmerket seg denne sesongen etter han fikk sjansen av Queens Park Rangers manager Steve McClaren.

Leeds er på god vei til Premier League etter lørdagens 1-0-seier mot Bristol City

Bielsa imponert over de fortsatte å kjempe gjennom hele kampen:

«I den første timen av kampen kunne vi ha hatt flere mål score, I de siste 15 minuttene kunne motstanderen lett å utlignet. I de siste 20 minuttene hadde vi ikke ballen. Motstanderen spilte inn i boksen med høye lange baller, og der inne er det lettere å gjøre feil».