En tysk luring som kan vinne gull (foto: liverpool)

Liverpool har vunnet Premier League 18 ganger, sist gang mens det fortsatt het Football League tilbake i forrige årtusen. Sesongen 1989/90 var sist gang de kunne løfte trofeet.

Manager var Kenny Dalglish og i mål Bruce Grobbelaar og vi må ikke glemme Ian Rush, Liverpools mestscorende spiller gjennom tidene med 346 mål.

Liverpool manager Jürgen Klopp har klart å ta suksessen fra slutten av forrige sesong inn  i denne og er før Chelsea møter West Ham på søndag det eneste laget i Premier League med full på etter 6.kamper. – Manchester City følger rett bak med bare en uavgjort og resten seier.

Les: Liverpool på twitter: «Edgar Davids is back!»

«Vi har ikke vunnet noe ennå. Vi hare bare fått en god start og det er en lang vei å gå», sier kaptein Jordan Henderson til BBC.

Liverpool scoret tre mål i første omgang da Southampton lørdag ble sendt hjem fra Anfield med 3-0 i Premier League. Mohamed Salah og Joel Matip scoret mens Wesley Hoedt scoret mål.

Southampton er i krise allerede og har bare samlet fem poeng på seks kamper. De er nå nede på 16.plass i Premier League.

– Resultatet er veldig kult og prestasjonen kunne vært enda bedre, sier Klopp.

Les: Begynner å haste hvis de vil beholde den mest flest assist i Champions League

Etter tre målløse kamper på rad scoret endelig Mohamed Salah igjen mot Southampton – uten Mohamed Elyounoussi.

Resultater runde 6:
Fulham – Watford 1-1, Burnley – Bournemouth 4-0, Cardiff – Manchester C. 0-5, Crystal Palace – Newcastle 0-0, Leicester – Huddersfield 3-1, Liverpool – Southampton 3-0, Manchester U. – Wolverhampton 1-1.

Xherdan Shaqiris frispark fra 25 meter gikk i tverrliggeren og spratt på streken – ikke over. Salah var raskest på returen og fikk en lett jobb med å pirke inn 3–0 før pause.

Liverpool – Southampton 3-0
Premier League
10′ 1-0 Wesley Hoedt
21′ 2-0 Joel Matip
45′ 3-0 Mohamed Salah