Begynner å haste hvis de vil beholde den mest flest assist i Champions League

1202
Jobber hver dag for å finne balansen.

Liverpool manager Jürgen Klopp skjønner ikke at folk fortsatt lar seg overraske over mannen som hadde flest målgivende i fjorårets Champions League. James Milner har overgått forventningene hos mange denne sesongen, men altså ikke hos manageren som likevel ikke har knotet seg til å komme med et tilbud på forlengelse av kontrakten.

Liverpool har vært aktive i sommer og kjøpt inn midtbanespillere, men de har ikke klart å skyve 32 år gamle James Milner til benken. Milner er en spiller enhver manager ønsker å ha med seg i krigen, han er den «hubben» man må ha på midtbanen for å vinne kamper og han jobber kontinuerlig.

Listen over klubber som ville ønske seg Milner er lang, men en klubb er helt uaktuell, går han til Manchester United vil familiefreden ødelegges.

Les: Liverpool-stjerne forteller han ikke kunne gå i rødt da han var liten

Ifølge Daily Mail har det ikke kommet noe tilbud, og evighetsmaskinen kan komme til å forlate klubben gratis etter sesongen.

Manager Jürgen Klopp skrøt nylig over Milner, og mente han var det beste eksempelet på at spillere alltid kan forbedre seg.

«Som jeg har sagt et par ganger, det er bare i fotball det høres ut som at 32 er en høy alder. I alle andre deler av livet er du fortsatt ung. Han er fortsatt ung og en skikkelig profesjonell, så det betyr at kroppen hans gir ham muligheten til å gjøre dette», sa Klopp på pressekoferansen i forkant av Southampton-kampen.

Han var også en meget viktig del av Liverpool sin seier over Paris Saint-Germain i Champions League.

Les: Får ikke være med å leke, vurderer å bytte klubb i januar

Ifølge den engelske avisen vil en overgang utenlands være en attraktiv mulighet for visekapteinen, mens en retur til lokalklubben Leeds vil kunne være aktuelt dersom de skulle klare å rykke opp til Premier League denne sesongen.

Dersom Liverpool ikke får ut fingeren, vil James Milner fra 1. januar kunne gjøre avtaler med andre klubber, og det kommer ikke til å stå på tilbud.