Spørs om de rekker å bli kjent.

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss.

Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon. De siste månedene har ryktene gått varme rundt Berge, flere Premier League-klubber har bestemt seg for å ikke slippe spilleren ut av verdens tøffeste liga.

Les: To Premier League giganter i basketak om supertalent

Football-London følger klubben i hovedstaden tett, og har fanget opp signalene fra Arsenal om at klubben er sterkt inne i racet for å få Berge som Gunner.

Det engelske fotballnettstedet trekker frem Dani Ceballos sin trolige retur til Real Madrid og usikkerheten rundt Joe Willock, Ainsley Maitland-Niles, Matteo Guendouzi, Lucas Torreira, Granit Xhaka og Mohamed Elney, som åpningen for Berge på Emirates.

Les på Engelske klubber: Conor McGregor kan hjelpe Manchester United

Ifølge Football-Londons kilde close to the Blades midfielder, er sannynligheten stor for at Berge velger Arsenal. Altså, en done deal?

Samme kilde hevder kompisen Martin Ødegaard er med å påvirke valget av klubb. Blir Ødegaard en sesong til eller permanent, er det ikke noe å tenke på.

Skal transformere midtbanen til noe større. (foto: arsenal, twitter)

Sander Berge og Martin Ødegaard sammen på midtbanen hos Arsenal, blir ikke så mye råere for oss enn det. Kjør på, Arteta!

Les: Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel