Har gitt tilbake West Ham-drakta. (foto: west ham, twitter)

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne.

Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

Les: Please, ta en sesong til i Dortmund

Ifølge The Sun er Dortmund interessert i å skaffe seg en spiller i tillegg til en solid bunke med euro, og har sendt signaler om at Jesse Lingard er typen de kan trenge.

Les på Popidol: Alt klart for Norges største 17. maitog i Minecraft

Vi sender selvfølgelig alle rykter fra den engelske tabloidavisen gjennom et finmasket filter, men likevel. Jesse Lingard har spilt en leken angrepsfotball hos West Ham med 9 scoringer på 13 kamper, og etter å ha sett ungdomsgjengen hos Dortmund løpe over RB Leizpig-forsvaret og Upamecano (bokstavlig talt), mener vi Lingard passer inn i Dortmund.

Stemmer dette, gir det Manchester United et solid kort på hånda når de endelig skal få igjennom kjøpet av Sancho – til en minst mulig crazy overgangssum.

Kjør på!

Les: Moussa Dembele reiser fra fryseboksen i Spania tilbake til England