Lingard. (foto: united, twitter)

Ralf Rangnick har sagt han nødig vil gjøre endringer i troppen nå i januar og signalisert til flere spillere om at de må bli ut sesongen. Tottenham har tydeligvis ikke tatt dette signalet når det gjelder Jesse Lingard.

29-åringen har vært linket ut av Old Trafford et års tid, men ble overbevist av Solskjær om at det fortsatt var en rolle for ham hos United. Til sommeren løper kontrakten ut, der David Moyes og West Ham har vært overivrige etter å hente spilleren, som i løpet av noen måneder på leie leverte 9 scoringer og 5 assists på 16 kamper.

Les: Loris Karius tapte for Eliteseriekeeper

Ifølge Football-London har Tottenham sendt inn en henvendelse til Lingard-leiren om en potensiell overgang. Lingard spaserer ut av Old Trafford på free transfer til sommeren, men ifølge Football-London er Conte tent på å sikre seg den offensive midtbanespilleren allerede i januar.

Les: Sky Sports: Ajax har bladd frem et par hundre millioner for Tottenham-spiller

Med 272 minutter på banen for United fordelt på 13 kamper, er det ikke mye som bør helle mot at Jesse Lingard velger å motarbeide en overgang i januar. Spørsmålet er om det er Conte eller Moyes som kaller – eller Rangick som holder igjen.