Når et bilde foteller mer enn tusen ord.

Det er ikke mange andre engelske angrepsspillere som har en superstjerne-aura som Jack Grealish. Vi vet ikke om det er look´en, stilen eller den ekstreme selvtilliten på banen, men for oss minner Grealish om David Beckham.

Manchester United var Grealish før denne sesongen, men det hele endte med fem-års kontrakt med Aston Villa. Nå jobbes det hardt i Manchester for å trykke på knappen som sender 25-åringen ut av Villa Park.

Les: Tre giganter er nå hektet av Haaland-racet

I den lyseblå delen av Manchester.

Det er Football Insider som hevder City gjør grunnarbeidet for å sikre seg Grealish til sommeren. Guardiola og gjengen har fått nyss om at det befinner seg en utkjøpsklausul i kontrakten med Villa, og Football Insiders kilde sier kalkulatorene går varme hos City for å skape muligheten til å trykke på knappen.

Hvilket tall som står i utkjøpsklausulen er ikke klart, men vi tipper en del av avtalen Grealish inngikk med Villa for si ja til forlengelse forrige september, var at døren ut fra Villa Park skulle holdes på gløtt – ikke boltes fast.

Pep Guardiola gikk forrige uke ut og fortalte det var urealstisk for City med en mega-money Haaland-overgang, men Grealish skal ligge i en annen priskategori. Forrige uke hevdet Football Insider at Grealish har fortalt venner om at han er interessert i overgang til City i første overgangsvindu.

Les på Popidol: Holly Madison: Om livet i Playboy Mansion og sex med Hugh Hefner

Selv om 25-åringen har vært ute med skade i det siste, har han vært outstanding resten av sesongen: 7 scoringer og 12 assists på 23 kamper, i tillegg til å ha en enorm påvirkning på hele laget som kaptein.

Er det én spiller Solskjær nødig vil ha mot seg i byderbyet neste sesong, er det Jack Grealish. Har Football Insider rett, styres det inn mot nettopp dette.

Les: Manchester United virker uslåelige