Klopp klapper inn. (foto: liverpool, twitter)

Signaturen til playmaker Fabio Carvalho er sikret. Ifølge Sky Sports venter Liverpool med å offentliggjøre 19-åringens overgang til det nærmer sesongslutt. Liverpool stopper ikke der. Nå er et helt spesielt skotsk talent på vei inn døra med Carvalho.

Merk deg navnet Ben Doak. ifølge Football-Insider kilde er 16 åringen tiltenkt nr. 7 drakta på Anfield. Vi skulle si en eller annen gang, men når vi ser tenåringers rakettutvikling rundt i de største ligaene, kan denne dagen komme allerede i løpet av noen sesonger. For Doak har allerede fått sin debut på førstelaget til Celtic. Det ble 20 minutter på banen mot Dundee i slutten av januar (1-0 seier), et innhopp som ga muligheten til nytt innhopp for vingen i 3-0 seieren over Rangers uka etter.

Les: Tidligere Liverpool-keeper dro til med clean sheets-rekord i debutsesongen

Når Celtic setter innpå en 16-åring i Old Firm (selv om det bare var tre minutter), da sier det mye om at tenåringen er fysisk og mentalt på et høyt nivå. Talentet skal nå foredles videre hos Liverpool. Football-Insider kilde hevder Premier League-klubben betaler Celtic rundt 7 millioner kroner som «kompensasjon» for at de napper til seg klubbens talent.

Doak. (foto: celtic, twitter)

Ifølge Football-Insiders kilde er kontrakten så og si på plass, der det i første omgang blir en treårsavtale for Doak.

Doak har også markert seg på det skotske U-17-landslaget med 4 scoringer på 7 kamper, inkludert et hattrick i 6-1 seieren mot Georgia forrige måned.

Det trekkes frem at Doak har potensialet tll å følge i fotsporene til Trent Alexander-Arnold og Curtis Jones som har gått opp stien fra akademiet til førstelaget.

Kenny Dalglish, Kevin Keegan, James Milner. 7 er et ikonisk nummer hos Liverpool med skyhøye forventninger til spilleren som skal bære drakta.

Les: Kjetil Knutsen til Avisa Nordland: – Slike ting kan gi meg lyst til å gjøre noe annet

Ben Doak. Navnet er notert.