Peter Therkildsen skal spille for FK Haugesund ut sesongen. Foto: FK Haugesund

Peter Therkildsen (22) lånes ut fra den danske superligaklubben Horsens til FK Haugesund ut 2020-sesongen.

Eliteserie-klubben FK Haugesund låner den danske midtbanespilleren Peter Therkildsen (22) fra Horsens, opplyser klubben på sin hjemmesider.

Den 1.90 høye midtbanespilleren som kommer fra det lilletettstedet mellom København og Køge på Sjælland. Etter et opphold i HB Køge gikk ferden videre til Næstved BK. Nå skal ha han spille for Haugesund ut inneværende , sesong.

To spillere inn

I går bekreftet Eirik Opedal i FKH at klubben vil ha inn minst to spillere før vinduet stenger 5. oktober. Han kommer på lån ut sesongen, men FKH har inngått en opsjon på kjøp.

LES: Flott Jens Petter Hauge ventet til Bodø/Glimt ble seriemestere

– Peter er en teknisk god spiller som er kjent for sine store arbeidsmoral, motor og blikk for spillet. Han er en type som alltid gir 100 % og slik sett passer godt inn i FKH-filosofien, sier Opedal i pressemeldingen.

Klubben har flere dansker

Danske spillere er allerede godkjent i garderobene på Haugesund Stadion. Og nå utvides rekken med antallet dansker. Beksrives som et hardtarbeidende spiller. Før han kan begynne å trene med sine nye lagkamerater, er han pålagt å gå i karantene.