Dusan Vlahovic

21 år gammel og 190 høy, den serbiske spissen Dusan Vlahovic er selve definisjonen på en kraftspiss. Når han kommer, som et godstog er det mye som minner om raidene til Erling Braut Haaland. Som liten gutt som kom fra Beograd var drømmen å få spille for Partizan. I 2014 ble drømmen en realitet og fire år senere ble han oppdaget av Fiorentina og hentet til Italia.

Det er i år Dusan Vlahovic virkelig har kommet til sin rett og naturlig nok har det vekket interesse fra en rekke klubber, uheldigvis for Fiorentina har de vært trege i avtrekkeren med å forlenge med målmaskinen. Express skriver i dag at den italienske klubben forsøker å overbevise at det beste er å forlenge samtidig som både Chelsea og Arsenal har gjort det klar de er svært interesserte.

Les: Manchester United knakk koden

I tillegg har Bayern München lekt med tanken om å la han «gå i skole» hos Robert Lewandowski slik at 21 åringen lærer seg litt mer strategi i finesse i sitt angrepsspill.

Les: Loris Karius har en plan

Det er fortsatt nesten to år igjen av avtalen, så Fiorentina har tid på seg til å gjøre noe. – Nå som flere store har begynt å røre på seg er det beste den italienske klubben kan håpe på er en solid overførsel av cash neste sommer. Konservative Transfermarkt skriver at Dusan Vlahovic er verdt tre ganger mer i dag enn for et år siden, ca 40 millioner euro.